Sv: Re: montera kjolpaket på 99:a

Forum Modellspecifika forum 90/99 montera kjolpaket på 99:a Sv: Re: montera kjolpaket på 99:a

#51542
saabfjollen
Deltagare

Hej!

Fördel är att ha bilen på 4 pelar lyft. Att vara 2 personer = 4 ögon o 4 händer. Tejpa märkningar . Hitta en linje att följa och som du kan mäta mellan höger o vänster sida. Inte borra för än man testat alla delar mot karossen på båda sidorna. När allt sitter fast tejpat backa och studera bilen på avstånd och se så att det lirar fint.

Om det finns någon bästa ställe att börja med typ fram eller bak eller en sida först vet jag inte. Skälv började jag på höger dörr o måtta in o tejpa fast det

Fundera några extra gånger att detta är något man vill ha på bilen innan man sätter borr maskinen i bilen. Det är kanon att dina saker inte är lackade ännu och montera det olackat första gången. Tecktyla bakom innan slut montering.

Total tid att montera… 2 – 3 timmar kanske…minns inte riktigt.

Jo en sak gjorde jag som inte manualen säger… Jag skruvade fast mitt med rostfria skruv. Jag använde inte poppnit. Rätt eller fel….jag struntar i vilket.

Men en sak är inte kul o det var listen som ska sitt över skruvarna…hård och inte följsam och den passar ur uselt efter 25 år…. Hoppas din är inte är lika kass som min…

Så gjorde jag. / Magnus

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng