Sv: Re: Montering vindruta

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Montering vindruta Sv: Re: Montering vindruta

#60417
Janne Hagnell
Moderator

Ja, det är otroligt vad man kan köra fast i fel tankespår! När jag nu förstår principen är det obegripligt för mig också hur jag kunde tänka på det andra sättet. Men bättre sent än aldrig, och definitivt bättre än innan jag spräckt en ruta till! Nu är den jag har beggad, så vi får väl ändå se hur det går.
Detta påminner mig om hur en mig närstående person i många år beundrade byggare för det otroliga jobb de gjorde på offentliga betongkonstruktioner när de gav dem trämönster. Gick de i efterhand med en bräda och tryckte i den våra betongen, undrade personen i fråga. Samtidigt som hon berättade detta för ett par byggare insåg hon med gudomlig klarsyn att trämönstret inte var målet med att bygga en gjutform. De byggarna hade nog också svårt att somna den kvällen… :duck

96 V4 1975 ”Bollen”
96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng