Sv: Re: Monteringsanvisning dragkrok.

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Monteringsanvisning dragkrok. Sv: Re: Monteringsanvisning dragkrok.

#44588

Suveränt Pelle! Jag kan dock konstatera att min dragkrok inte ser ut riktigt som den på bilderna. Förmodligen har jag inte Saab original men jag hade nog samma fabrikat på min förra gurka för 15-20 år sedan. Sedan är frågan om Bilprovningen bryr sig. Ser monteringen vettig ut efter konstens regler och man har viftat med några snarlika papper från verkstadshandboken kanske de nöjer sig. Men innan jag monterar tar jag nog en tur till stationen och frågar för säkerhets skull.

Hur registrerar man ett amatörbyggt drag? Jag trodde det krävdes långa hållfasthetsberäkningar för sådant, alternativt uppenbart överdimensionerat. På min volvovalp är det sannolikt ett hembygge av tjocka plåtar som hänger ner likt en plog från traktorkroken ovanför i rambalkarna. I mitt tycke en ganska olustig konstruktion som ger en 35 centimeter hög ”kofotseffekt” mot traktordragets bultar som sitter i två rader med bara kanske åtta centimeters åtskillnad. Kanske inte är så hårda krav trots allt?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng