Sv: Re: Möte i samband med bärgning

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Möte i samband med bärgning Sv: Re: Möte i samband med bärgning

#113971
hotrodder
Deltagare
Martin wrote:
Jag skulle behöva veta mer om förhistorien eftersom jag kommer att tala med Horst Brüning, ordförande för MHRF. Förutom ordförandeskapet håller han på med ursprungskontroller.

Jag känner Horst sedan min tid i MHRF.

Jag håller i mötet. En förutsättning för ett effektivt möte är att vi läst igenom dagordningen och är förberedda. I början av nästa vecka fastställer vi dagordningen när alla tyckt till och lägger upp den.

Bra Martin! upp med dagordningen bara.
Ett hett tips på historien är att du går rakt på källan, alltså sonen till Torsten (husbilsbyggaren)
Har inte pratat med honom själv men enligt Arne som ringde honom för ett par veckor sen är han jättetrevlig och mycket intresserad av vårat projekt.
Klistrar in Cljons inlägg nedanför detta…

cljon wrote:
Hej pojkar!

Båda Torstens söner har ju egna firmor. Lennart Johannesson driver Biltjänst i Ramsele och Anders har Motortjänst i Lennheden. Jag talade med Anders nyss, han är extremt glad över vad som är på gång. Han sade sig villig att sponsra projektet och skulle även tala med sin brorsa i samma ärende.

Kan någon ringa upp Anders för en direktkontakt?

Han har: 0243-23 14 35. Eller 0703-27 95 31

Hälsa från mig.

C.J

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng