Sv: Re: Möte i samband med bärgning

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Möte i samband med bärgning Sv: Re: Möte i samband med bärgning

#114130
hotrodder
Deltagare
Martin wrote:
OK, men när är det tänkt att vi har vårt möte?
Skall vi dra igång en förening och diskutera mål och vision och lite annat smått och gott kan det bli tufft om vi har ett gäng ivriga själar som väntar på att få hugga in och hjälpa till.

Vi gör som vi pratat om tidigare, vi bärgar först och har mötet sedan. Då har felra åkt hem, värsta ivern lagt sej samt vi har fått snacka lite innan.

Edit: OPSS… fick nyss tag på Lars Eriksson, han var helt inne på vi hade med oss en husvagn som ersättningsobjekt. fattar inte varifrån han fått detta för det var HELT KLARA!! besked om vad som gällde och att han själv skulle ordna något själv när vi pratades vid för mer än en månad sen. Känns som det är lite ”slalom” med Lars Eriksson och mycket snack men liten verkstad.

Vi har (hoppas jag) iaf. nu rett ut missförståndet och nu även fått namn och nummer till ”maskinisten” som ska hjälpa oss. F*n vet just nu hur det egentligen blir med den saken eftersom Lars Eriksson för mer än 1,5-månader sedan sa dom skulle bygga väg för att börja anlägga en grund för en större kåk. Kontakt med snickare var även ordnad och det lät så jäääävla bra!! *suck*

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng