Sv: Re: Möte i samband med bärgning

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Möte i samband med bärgning Sv: Re: Möte i samband med bärgning

#113365
Martin
Deltagare

1/
Bärgning. Strålkastare är bra, men naturligt ljus är bäst. Den helg vi bestämt, går solen upp kvart i åtta och ner igen tjugo i fyra i Säterområdet. Jag har inte varit på plats, men bärgningen från plats till transport kan gå d-t fort och det kan vara en skitdetalj som gör att det drar ut på tiden. Så mycket av den ljusa tiden som möjligt bör ägnas åt det praktiska bärgningsarbetet.

2/
Information från vårt eget 92H-forum. Inte min mening att vara gnällig, men jag vill att det blir rätt & att vi är samsnackade utåt. Diskussioner inom gruppen är bara berikande.

Insamling föreslog även jag per mejl i början/mitten av augusti. Att det kan bli ett djävla liv att stänga informationen för alla utom de som betalar och att använda Saabklubbens Anslagstavla för det, det står jag för. En egen webbsida som vi/jag snickrar ihop är en helt annan sak.

Jag önskar att vi inte tar ”bits & pieces” av den information vi delar i 92H-forumet och lägger ut i en annan tråd utan att vi är samsnackade. Om det är missförstånd om hur vi menar, bör vi reda ut det först inom gruppen innan vi går ut på Anslagstavlan.

Undersökningen har visat att det finns bra förutsättningar att kunna samla in pengar. Det är bra! Hur vi gör det bör vi snarast komma överens om. När vi är överens går vi ut med det som ett ensat budskap från gruppen.

(Min fetstil)

Jag, Jonas och Kaparn spånade lite om detta per telefon och bla. en ide var att stänga ner den här tråden och sälja ”login-upgifter” Jag la upp våra tankar på det stängda forumet för att ventilera och Martins ide om att lägga upp en poll kändes mycket vettig. Därför hans ord om ”dålig magkänsla” och direkta komentar: det blir säkert ett j*vla liv… var tankeväckande.

Fördommarna kom dock på skam och inlägg/röstning har ju vistat sej att det faktiskt är både ”snack och verkstad”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng