Sv: Re: motor effekt v4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 motor effekt v4 Sv: Re: motor effekt v4

#53944

rallysaaben
Deltagare

du måste ha ett godkänt intyg som styrker motoreffekt och vridmoment, du måste egentligen kunna bevisa att de saker du vill regga med har använts av saab,(det krävde de av mig iaf) du måste också ha ett godkänt intyg på att du har rätt låda i bilen, originalstolar, samt original avgassystem.
ja du läste rätt, originalsystem på en bil med kors och dubbelblås,(som i mitt fall) jag sa till gubben att då stämmer ju inte effekten på pappret heller, eftersom jag naturligtvis har bromsat bilen med grövre system, men det spelade ingen roll det skulle vara originalsystem vid reggning. Samt att den inte får låta för mycket.

(Nu har jag utgått från försöket jag gjorde att reggbesiktiga min bil.)
Sen kan man ju bygga om bilen mer och regga som ombyggt fordon osv, vilket förmodligen är enklare på ett vis, men då krävs väl fler ombyggnader än vad som var tänkt förstår jag.
Sen kan du ju alltid bygga bilen som du vill ha den och bara åka och prova och besikta den, går det så går det, men har du otur så går det inte, jag tror på det senare isf.

Sen spelar det naturligtvis en jävligt stor roll vem som besiktar och vilket humör han är på, får du rätt gubbe så går det säkert klockrent, men får du fel så går det åt skogen.

/Anders

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng