Sv: Re: Motor nummer för on Cologne V4?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Motor nummer för on Cologne V4? Sv: Re: Motor nummer för on Cologne V4?

#140372
aussielars
Deltagare

Jag har inte letat efter packningar än. Men hittat en maskin firma som ska vara bra. Ska gå igenom motorn först. Frakt blir ganska dyrt så jag ska försöka att köpa så mycket delar som möjligt från en källa. Det finns inga delar för en V4:a I Australien.

Kompisen blir nog glad när han hör att Monte Carlon är så ovanlig. Han är en svensk plåtslagare som jobbar på http://www.sleepingbeauties.com.au/ Han har många projekt men han saknade sin långnos monte carlo han hade i sverige så mycket att han letat i USA efter en ganska länge. Jag hade en wanted annons för en 2-takt eller V4:a i Australienska SAAB klubbens tidning. 1 månad efter jag hittade min V4:a i Melbourne fick jag en e-mail från en SAAB fanatiker som ville sälja sin Monte Carlo. Kompisen köpte den. Och det var bara 5 km från hans hus. 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng