Sv: Re: Motståndet på värmefläkten??? Saab 90

Forum Modellspecifika forum 90/99 Motståndet på värmefläkten??? Saab 90 Sv: Re: Motståndet på värmefläkten??? Saab 90

#119126
wortex2k
Deltagare

Är det det som har hänt min fläkt då eller är det nå skit som sitter fast mot fläktgallret?

För den låter precis som om man har kört in en pinne in i själva fläktgallret,
” klonk, klonk klonk klonk ” & wererererer fast snabbare då den hastighet man väljer, den levererar juh luft å allt inget fel så låter bara illa som satan å inte från själva motor utan själva fläktgallret där i den ”svartalådan”.

Förut kunde man få bort ljudet genom att låte fläkten varapå högsta ett litet tag åsså försvan det å man kunde gå ner till ”normal” luften men nu e det hela tiden på båda hastigehterna och försvinner inte oavsätt hur länge fläkten e på.

Ljudet har även ökat i styrka å ton, förut var det en ljus ton på skiten som när man stoppar ett vanigt spelkort på cykelekrarna för att få ett roligt ljud men nu e det väldigt högt och med mycket bas/klonk. Har inte märkt att luftflädet minskat dock.

Tänkte ta bort motorn å gallret imorgon å kolla om det kan vara nå skit som bara sitter å irriterar, kan man smörrja upp grejjerna på någe sätt då när man ändå håller på eller?

/Tommy

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng