Sv: Re: Museibilarna bjuds ut!?

Forum Övrigt Allmänt Museibilarna bjuds ut!? Sv: Re: Museibilarna bjuds ut!?

#37725
hth
Deltagare

Jag tror på en samlad försäljning. Man vill egentligen få ut så mycket pengar som möjligt, något annat vore förmodligen tjänstefel. Men, jag tror det finns ganska många bilar som inte kommer att inbringa så mycket pengar och det finns en del företag som är stadda i kassa som är inblandade som har intresse i Saab. Helheten är nog värd mer än bilarna var för sig om man säger så.

Kineserna är mitt tips, de har pumpat in pengar tidigare och är heta på att få köpa Saab, i alla fall Phoenix-plattformen. Jag skulle misstänka att de köper museet av bara farten för att visa sitt starka intresse. Har de museet i hamn så sitter de i en bra sits för fortsättningen. (Och skulle det gå åt skogen i slutändan kan de alltid kränga museibilarna vid ett senare tillfälle.)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng