Sv: Re: Museibilarna bjuds ut!?

Forum Övrigt Allmänt Museibilarna bjuds ut!? Sv: Re: Museibilarna bjuds ut!?

#38138
hotrodder
Deltagare

@Janne Hagnell wrote:

@saabfjollen wrote:

Jag har inget att tillföra en denna sak men mina tankar är att hade det varit några stenar i naturen DÅ hade det beskyddats på alla sätt o vis från kommuner,stat och olika kultur myndigheter men det känns som intresset är svalt att bevara saabhistoria från dessa myndighet

Jo jag är bitter….

Läste i Classic Motor att Östersunds kommun säljer sin veteranbussamling eftersom ”den är helt ointressant för kommunen”. Citat från ordförande i kulturnämnden (?). Behöver jag nämna partitillhörighet..?

Tjae det är inte bättre med Storsjöns stolthet S/S Thomée som är ett av Sveriges äldsta ångfartyg i trafik. Båten byggdes 1875 vid Revsundssjön och har trafikerat Storsjön sedan 1880. Men Östersunds komun har beslutat att göra sig av med båten eftersom det är för dyrt.

För övrigt så har dom släkt ner halva stan eftersom Trafiknämden inte anser att gatubelysning behövs på alla gator. Att man sedan bygger om Stortorget till ett öde landskap som ingen vill ha med golvvärme UTOMHUS??? och bygger en Arena för 260 miljoner lämnas inte en tanke. 👿

Slut OT!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng