Sv: Re: Någon som har mer bilder på ”Sveriges fulaste bil -87”?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Någon som har mer bilder på "Sveriges fulaste bil -87"? Sv: Re: Någon som har mer bilder på ”Sveriges fulaste bil -87”?

#48299

Åter till DMU 805 överst i tråden! Om det inte är en hybridkokning av något slag antar jag den är från 1960-63 av instrumenteringen att döma. Ett riktigt snilledrag att hyvla bakpartiet efter bakskärmarnas sidolinje! Samma sak det vågade draget att helt slopa vindrutan. Dörrarna ser ut att vara bortsvetsade. Ser jag bara det jag VILL se eller har man också flyttat förarplatsen bakåt? Den bilen skulle jag verkligen vilja se från sidan och framifrån (åtminstone så som jag föreställer mig den)! Sänkt hjulupphängning och fetare däck på breddade originalfälgar skulle sitta som grädde på moset och rat-stuket är lika rätt som lagom rått! Jag vill ha en sådan till nästa sommar!

Allvarligt talat, det borde gå att spara massor av vikt på byggstilen och ihop med en vältrimmad tvåtaktare och fyrväxlad låda skulle man ha en speedster värd namnet! Vad tror ni om ca 500kg och 80 kusar? En mycket låg ”vindruta” som ren vindavvisare skulle konceptet kanske tåla.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng