Sv: Re: Någon som provat biltemas migsvets?

Forum Övrigt Off Topic Någon som provat biltemas migsvets? Sv: Re: Någon som provat biltemas migsvets?

#101165
Dicst
Deltagare

Jag tror inte det är dåliga grejer nästan något som säljs av de större firmorna idag faktiskt, förmodligen samma tillverkare på mycket. Har en kompis som kört nära på varje dag i säkert snart 10 år med sin 220V ”Race” (Mekonomens eller Micros märke tror jag) och han är fortfarande nöjd. Dock servar han ju sina saker och är noga med dem. (Ska tillägga att han nästan bor i garaget).

Om Biltemas svetsar vore så dåliga skulle väl det ha hörts mer tycker jag? Iaf så har de funnits i sortimentet länge och delarna är billiga. ”Dyra” verktyg har jag aldrig upplevt nåt problem med från denna firma.

Men ändå, det finns en tredje väg som jag gärna förespråkar: köp en begagnad proffsmaskin, typ ESAB eller av annat känt märke, som det garanterat finns reservdelar till. Dessa tappar sällan mer i värde oavsett hur gamla de är (Se bara upp för gamla svetsar med avancerad elektronik – Keep it simple!).
Dessutom har ”riktigt seriösa” svetsfirmor serviceavtal på sina grejer, så en gammal ESAB kan faktiskt vara väl underhållen trots sin ålder och sitt yttre. OCH KÖP EN 3-FAS! Det är mitt tips.

/Minst 25år gammal Esab Miggy 125 3-fas, servad och utan bekymmer.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng