Sv: Re: Nån som handlat av classicsaabracing på sistone?

Forum Övrigt Allmänt Nån som handlat av classicsaabracing på sistone? Sv: Re: Nån som handlat av classicsaabracing på sistone?

#51222
kortnos
Deltagare

Eftersom det är en firma så vågar jag lägga mig i diskutionen och det inte kan anses som ett påhopp mot någon individ och om det skulle tolkas som det så kan jag försäkra att avsändaren inte hade den avsikten.

Men jag har exakt samma erfarenhet av detta, man beställer sen så är det lite lotteri om man får svar och sen kommer inget. Tillslut efter veckor och arga mail med VERSALER får man respons och det är klart att det alltid finns en förståelig och mänsklig anledning som man många gånger kan förstå att man inte fått nån respons, men likförbannat så står min bil en hel sommar för jag inte vet var jag ska vända mig för få tag i liknande delar, för utrycka det milt, man får lite puls.

Driver man rörelse är väl tanke att sälja, tycker man det är jobbigt så är mitt förslag att vara tydlig med det på hemsidan och rätta priserna efter det. Eller lägga ned och göra nått man tycker är kul

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng