Sv: Re: Nästan hel-elektrifierad!

Forum Modellspecifika forum 90/99 Nästan hel-elektrifierad! Sv: Re: Nästan hel-elektrifierad!

#66316

tobbe99
Deltagare

Tjena Johan!
Och grattis till dina fungerande strålkastartorkare. Enligt verkstadshandboken går felsökningen till så att man kyler ner termostaten med kylspray (ungefär samma typ som sjukvården använder vid svullnader etc) Därefter mäter dom helt enkelt om det flyter någon ström genom kretsen. Hur är det på din bil? Funkar värmeslingan i ryggstödet, eller är den också borta? Om du måste byta, kan du nog ta från i princip vilken SAAB-modell som helst. Kanske har SAAB-handlarna kvar nya. Dom såldes ju även lösa i tillbehörskatalogerna. För att ta bort den gamla värmeslingan måste tyget på sittdynan tas av och tyget på ryggstödet kavlas upp en bit mot nackstödet. Därefter limmas den nya slingan på skummgummit i stolen med kontaktlim.
Innan du börjar med för stora ingrepp så kolla att det inte är någon simpel glappkontakt någonstans. Termostaten brukar man kunna känna som en liten rund pryl genom tyget i sittdynan. Förmodligen är det inte så dyrt att låta SAAB göra jobbet heller. Lycka till!! ”Tobbe”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng