Sv: Re: Ny niofemma med tappat chassinummer

Forum Övrigt Allmänt Ny niofemma med tappat chassinummer Sv: Re: Ny niofemma med tappat chassinummer

#170698
timo m
Deltagare

Det är inget fel på vänligheten. ÅF ringde i eftermiddags med en uppdatering. Det åker tydligen elscheman kors & tvärs mellan Sthlm och Trollhättan. De får inte ihop det. Bilen är ny, de kan inte mappa dessa scheman mot de kort och komponenter som finns i bilen. utbildningen inte kommit igång, sådana här fel skall inte inträffa på en såhär ny bil iaf, etc, etc…

Man kan stilla undra vad som händer om ngn komponent går sönder på vanligt sätt… Jag unnar verkligen SAAB nystarten, hoppas att de skall komma igång men just därför, att de också lägger manken till för att motverka att sådana här problem dyker upp.

Börjar annars likna historiken med trassliga systemutvecklingsprojekt. Nästan så att IT branschen har rättat till sig ganska bra men att bilbranschen nyfiket har sökt sig till samma träsk som IT branschen har lämnat bakom sig för att se om bilbranschen kan skojas till på det här sättet.

En sak är klar. Veteranbilshobbyn för bilar födda efter det här årtiondet är död. Det kommer inte att finnas någon som kan hålla liv i bilarna. De blir mer som konsumentelektronik. Köp, ha kul/nytta av dem i tre år, sedan kasta. Undrar bara vad som händer när dessa konsumenter upptäcker att bilens pris behöver slås ut på fem i stället för femton år…

Det var dagens filosofiska utläggning. Helg på er, livet går vidare detta till trots, nu väntar en immig och god biir 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng