Sv: Re: Ny XP-produkt till SAAB 93-96

Forum Övrigt SSR Ny XP-produkt till SAAB 93-96 Sv: Re: Ny XP-produkt till SAAB 93-96

#85359
xpniklas
Deltagare

Hej igen Jonas

Tack för klargörandet om din Rally bil.
Jag utgav mig ej för att vara helt korrekt när jag lade fram ett förslag på utformning av din användarprofil utan det var bara ett exemplifierande.

Jag är glad att du hjälper till att återföra debatten till en saklig nivå.

Då du ej samtycker till att jag sammanfattat vissa av dina uppgifter så har jag korrigerat mitt förslag till utformning i mitt föregående mail.

Jag erkänner utan omsvep att det var plumpt att sammanfatta data på detta sätt men du samt andra kom även till insikt om hur enkelt information som läggs ut på nätet kan spridas utan kontroll.

Det glädjer mig att du nu har uppdaterat din användar profil så att forumets deltagare kan bilda sig en uppfattning om vem du är.

Den viktigaste frågan för mig är inte hur mycket idéellt arbete som läggs ner på XP-produkterna utan att våra kunder är nöjda med vad vi levererar.
Det har alltid varit min målsättning att delarna skall ha en kvalité och prestanda som överskrider det normala.
Så länge XP-användarna och våra kunder är nöjda med det vi tillhandahåller så är även jag nöjd.

Med vänlig hälsning XP-Niklas

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng