Sv: Re: Nya lyktglas till 96GL (V4 super)

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Nya lyktglas till 96GL (V4 super) Sv: Re: Nya lyktglas till 96GL (V4 super)

#34787
Martin
Deltagare

Förstår heller inte vad gay har med saken att göra. Nog om det. Här finns tex en leverantör av 3D-skrivare. http://www.signcom.se/ProductSubCategory.aspx?ID=114&gclid=CI6buLLEqawCFSoumAodVH4GAQ

Jag kan också mycket kort nämna att det är på gång ett reservdelssamarbete mellan de europeiska Saabklubbarna.
Tanken är att inventera dels leverantörer i olika länder, dels behoven bland medlemmarna i Saabklubbarna. Det nyproduktioner som redan kommit igång kan Saabklubbmedlemmar i andra länder få tillgång till.

Eftersom det blir fler som kan dela på kostnaderna för produktion, räknar vi med lägre priser, men också att reservdelar som inte kan tas fram för att det för så små serier för ett enskilt land, nu kanske kan tillverkas. En annan fördel är att det blir lättare att hitta tillverkare eftersom respektive lands Saabklubb kan bidra med sin kunskap om det egna landet. En kärngrupp har bildats med representanter från fem länder. Mer information kommer bland annat i nästa nummer av Bakrutan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng