Sv: Re: Nya Saab PhoeniX

Forum Övrigt Allmänt Nya Saab PhoeniX Sv: Re: Nya Saab PhoeniX

#169921
turbocab
Deltagare

Jag tycker faktiskt den är riktigt läcker, särskilt fronten. Elmotorn på bakaxeln verkar klurig också, kanske är det som vissa sägar att olika kombinationer av drivning är lösningen, inte en enda allsmäktig lösning utan flera i samverkan.

Däremot hela grejen med Infotainment systemet – till vilken nytta? Vill jag vara uppkopplad i min bil? Känner mig urgammal och motvals kärring när jag läser hela den grejen, kanske är det mig det är fel på, men inte fan vill jag surfa och streama youtube i den förbannade bilen på väg till jobbet. Vem skall köra bilen när jag surar för att länken inte funkar eller Internetuppkopplingen just kraschade? Och vad kostar hela den grejen? I filmen så visas det ju lite snabbt hur man kan få lokala restaurang tips i displayen, och så en liten ruta ”29 kr” som man klickar på. 29 spänn? Det är två liter dyr bensin det, eller knappt 3 liter etanol…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng