Sv: Re: Nyförvärvet har kommit hem!

Forum Modellspecifika forum OG900 Nyförvärvet har kommit hem! Sv: Re: Nyförvärvet har kommit hem!

#187427
9k94
Deltagare

@jolin wrote:

Nej den heter faktiskt nocturneblå (färgkod 234), och fanns bara 1992-1993, alltså mig veterligen inte på ng900. Nu flera år senare har det kommit en annan färg som också heter nocturneblå, den vet jag inte vad den har för färgkod. Det är den du tänker på för 9-5 och 9-3. Bilderna är tagna sent på kvällen, så den ser nog lite mörkare ut än den är. LeMansblå (229) har jag på min bruksbil som finns i bakgrunden på en av bilderna, och den ser nästan svart ut på bilden.

Har haft en nocturneblå 900 S 92:a tidigare, som en lackverkstad kraschade för mig (den var inlämnad på försäkringsreparation efter ett stöldförsök), har en bild på den där man ser att färgen är betydligt ljusare än LeMans. Det var inte förrän jag blev av med den (2008) som jag insåg hur rostiga och nerkörda de flesta og900 var. Så det är först nu jag känner att den fått sin ersättare – det tog nästan tre år!

Åfan. Då har man lärt sig något nytt. Aja hoppas att du får många nöjda timmar bakom ratten på bilen. 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng