Sv: Re: Nyheter om 900klubben.com

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Nyheter om 900klubben.com Sv: Re: Nyheter om 900klubben.com

#197489
Jonathan
Deltagare

Helt rätt där, Joakim. Svenska Saabklubben har nu fått kontroll över domän och webbhotell för 900klubben.se och vi kommer att påbörja en ihopslagning av detta forum med vårt forum (http://forum.saabklubben.se) här inom kort.

Ihopslagningen ska nog gå väldigt bra. För en tid sedan slog vi ihop vårt gamla forum, med 150k+ trådar m.m., med vårt nuvarande forum och det gick riktigt bra. Så vi kan detta. 🙂

Det som sker härnäst, det är att vi ska informera användarna i respektive forum samt testa ihopslagningen (jag testar detta i en separat servermiljö). Vi vill t ex se till att dubletter av konton (om man har samma användare både här och hos Saabklubben) slås ihop rätt och lite annat.

Först när jag är säker på att allt kommer går bra så sker den faktiska ihopslagningen.

Tanken är att alla trådar och inlägg (samt användare) från 900klubben.se ska kombineras med befintliga (motsvarande) kategorier i Saabklubbens forum. Utöver detta så kommer vi även att skapa en särskild kategori för 900klubben, dit domänen 900klubben.se kommer att pekas. Så kan ni fortfarande hålla lite extra kontakt med andra användare från detta forum.

Om ni har några frågor, tveka då inte att höra av er antingen här eller via e-post till mig på @saabklubben.se”>webbmaster@saabklubben.se.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng