Sv: Re: Nyheter på hemsidan och forumet

Forum Övrigt Off Topic Nyheter på hemsidan och forumet Sv: Re: Nyheter på hemsidan och forumet

#168221
phermansson
Deltagare

Det är svårt att veta. Forumet har 3201 användare, ett större antal av dessa är troligen inaktiva. Men det är svårt att veta, vissa läser bara och kommenterar sällan.
Klubben i sig har runt 2500 medlemmar. Vi har funderat på hur många av medlemmarna som använder internet, och det enda mått vi kommit på är hur många som betalar avgiften via internet. Detta bör ge en ungefärlig bild av hur många medlemmar som använder internet, och siffran ligger på 50-60%.
Fick nu en annan idé för att mäta:
I sin profil ska man ange antingen medlemsnummer eller ”Ej medlem”. Om man söker i databasen efter medlemmar som anger en siffra i rutan medlemsnummer får man 1208 träffar. Alltså är cirka 1200 av 2500 klubbmedlemmar registrerade på forumet, men hur många av dessa som är aktiva är svårt att veta.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng