Sv: Re: Nyheter på hemsidan och forumet

Forum Övrigt Off Topic Nyheter på hemsidan och forumet Sv: Re: Nyheter på hemsidan och forumet

#168230
mattias e
Deltagare

Att hitta medlemmar på forumet är olösligt t ex när man ska göra utskick inför en träff eller om man vill nå några inom ett visst upptagningsområde inför något, t ex ett reportage, hitta fina bilar till en utställning mm…. man kanske rentav bara vill veta om det finns någon som har hjälp eller en del i ens absoluta närhet. Hur ska du kunna göra det på ett forum där troligtvis 10% av medlemmarna är aktiva.

Har ni ens koll på hur många ”medlemmar” på forumet som fortfarande är betalande medlemmar eller de har bara kvar sitt medlemsnummer i profilen? Jag gissar nog på att om det är ca 60% som betalar via nätet så är det knappast fler än hälften av dessa om någon gång besökt forumet och än mindre är aktiva eller ens tittar in med en viss regelbundenhet. Snackar vi antal som är aktiva på forumet minst en gång i veckan så är vi nere i under 20 aktiva varav säkert hälften inte ens är betalande medlemmar.

En uppdaterad matrikel är A och O oavsett om den är tryckt, utskriven eller på nätet. Hur kan ni inte ha aktuella uppgifter? Har ni inte en medlemsdatabas som uppdateras minst en gång om året med betalande och ej längre betalande medlemmar?

Ni kan inte heller begära att folk ska ändra sina uppgifter via nätet när databasen och dess funktion ser ut och fungerar som den gör? Upddaterad september 2009, jo, ja tackar….

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng