Sv: Re: Nyss hemkommen från Nossebromarknaden…

Forum Övrigt Off Topic Nyss hemkommen från Nossebromarknaden… Sv: Re: Nyss hemkommen från Nossebromarknaden…

#172522
Johan Staaf
Deltagare

Håller med de föregående talarna, det var hur mycket folk som helst. Först trodde jag att jag tagit fel som trodde att det var en veteranbilsmarknad, här kunde jag köpa räfsor, hattar fulla med godis och kopparbunkar. Nåväl, till slut dök det upp lite bildelar och även trogne Sören från Trollhättan var där så det gick att tjöta med någon som gillar Saab.

Synd att de inte har en hobbybilsparkering, nu var det så mycket bilar att åtminstone jag inte orkade gå runt för att hitta de spännande kärrorna.

Är lite tveeggad till att det är så mycket annat krafs, det gör ju iof att hela familjen kan hitta något att kika på vilket kanske är bra. Men jag satsar nog enbart på de klassiska Saabträffarna framöver, nästa datum är Saxtorp 28 maj, en ny erfarenhet för mig. Får se om det blir att åka dit i 99 GL -78 eller 900 cab -88…

Johan i den vita 99:an.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng