Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

Forum Övrigt Allmänt Nytt forum för Modell-mobbing Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

#166281
anders j
Deltagare

Hej på er alla!

Jag vill bara bekräfta att allt inskickat material i dagsläget publiceras i Bakrutan vilket rätt klart visar vilka av våra medlemmar som tar sig för att skriva om sina bilmodeller.(Ett stort TACK i kanten till ER som skriver om äldre SAAB modeller!) Lite av detta har undertecknad försökt att åtgärda med egna artiklar men för att komma vidare så krävs ett större materialunderlag från ER medlemmar som har lite nyare Saabar!
Detta betyder också att vi på red inte kommer att ägna oss åt någon form av censurering av inskickat material på grund av att det kanske omskrivits i något gammalt nummer-vi får ju nämligen kontinuerligt nya medlemmar och dessutom kan sakuppgifter också ändras över tid tack vare nya erfarenheter.

Jag och Christer redigerar allt publicerat material så ni behöver självklart inte vara oroliga för att skicka in material även om ni inte känner att ni är superduktiga på att formulera er i skrift.

Jag hoppas att vi under kommande år kan se framåt och hjälpas åt att få till bra samarbete såväl inom klubben oavsett bilmodell som för att få till en läsvärd och innehållsrik Bakruta med artiklar om alla våra modeller.

Gott Nytt SAABÅr önskar redaktionen för Bakrutan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng