Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

Forum Övrigt Allmänt Nytt forum för Modell-mobbing Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

#166286

Bra att det äntligen blir lite liv i disskutionerna på detta forum. Jag tycker precis som cabmange att det är lite för dött emellanåt. 🙂

Att få alla i Saabklubben att älska alla SAAB-modeller är väl ganska uteslutet? Det är ju ändå ett väldigt stort spann både tekniskt och tidsmässigt mellan 92-9000. Som exempel så finns det ju inom Volvo-hobbyn i princip en klubb för varje modell/modellfamilj. Klart att inte dessa problem upplevs på samma sätt inom Amazon-klubben. (Dom kanske grälar om B18 vs. B20 eller nåt.) 😉

Jag har aldrig varit på bugrun men jag har lite svårt att tro att bubblaåkarna står och hänger med folket som åker stylad passat R36 hela tiden? 😉 Visst är det kul med gemenskap över modellgränserna men man måste ju också låta folk odla sitt eget instresse i första hand. Detta borde vuxna människor klara av att kombinera utan att det blir gnäll. Ta vara på ditt eget intresse och låt andra hålla på med sitt helt enkelt.

Själv är jag mest förtjust i tvåtaktarna och gamla 900. V4:or, Sonetter och 99:or har ju också sin charm. När det gäller 9000 tycker jag det är en fantastisk bil men jag har aldrig haft något sug efter att äga en. Det innebär ju inte att jag inte tycker modellen platsar i Saabklubben eller på Saabfestivalen.

När det gäller detta forum så finns det personer som borde tänka igenom vilken ”samtalston” de använder i disskutioner. Även om man inte menar att vara otrevlig eller provocerande så kan det lätt uppfattas så. Dessutom så tycker jag också att det är dumt att ta bort trådar som är på väg att spåra ur. Moderatorerna borde istället låsa tråden och kommentera vilka som spårade ur. Tycker även att personer som ”spårar ur” upprepade gånger borde få en ”karantänperiod” t.ex. att man inte kan posta i forumet under 14 dagar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng