Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

Forum Övrigt Allmänt Nytt forum för Modell-mobbing Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

#166314
Dicst
Deltagare

Klart att du ska skriva i Bakrutan om dina importer, Mange! Jag är själv väldigt intresserad av hur det går till. Du tycks ju inte ha några problem att formulera dig heller; Drygt 1000st ord har du klämt in i denna tråd hitills, vilket räcker till ca 3 sidor i Bakrutan. :racesmile:

Den här diskussionen kommer ett par gånger per år (typ när folk är långlediga) och verkar outtömmlig. Att ni bara orkar – igen!
Två saker jag tänkte på som Mange tar upp här:

…Men att få i örat när jag ringer en MHRF besiktningsman inom klubben och får höra Talladega vad är det?? Det bidrar till att klubben har viss problem med de yngre fordonen som kan bli aktuella. Själv om jag var i dennes kläder skulle jag göra allt för att hålla mig informerad över vad som jag kan komma i kontakt med.

Du måste ju ha grym otur. Jag känner till att minst två av klubbens besiktningsmän har/haft Talladega själva… 🙂

…Jag tänker på det tyska märket VW där på deras träff bugrun kan samsas folk med intresse allt från Typ 1 till dagens Scirocco.

Baah! Ny ska vi allt ta av oss de rosa glasögonen. Jag är VW-intresserad själv och de har allt haft sina duster där med, när tex ägarna till ”finbilarna” med höga röster inte ville stå på samma parkering som de ”andra” bilarna på Bug Run. Men VW sfären sträcker sig över hela jordklotet med en otrolig mängd bilar och otroligt öppen attityd till ombyggnationer och egna uttryck av bilarna, så det finns gott om andra med liknande intresse att hitta.

Däremot upplever jag att Saabägarna är mer benägna att gnabbas än inom andra märken. Roten till detta kan vi spekulera i, själv tror jag det beror på att vi alltid har haft ett underdog läge och fått försvara oss som Saabägare gentemot andra märken. Då är det klart att det är extra bittert att behöva försvara sig även inom de egna leden. Samtidigt kan man ana ett ”negativt tolkningsföreträde” hos många som är inblandade i diskussionerna här på forumet. Om alla håller sinnena öppna och försöker läsa det som skrivs med minst två olika glasögon blir det direkt mycket bättre. Likadant för den som trycker på tangenterna.

En helt annan sak:
Jag är Pro-Saab, dvs jag uppskattar alla modeller på sitt sätt utan att behöva äga en av varje sort (vilket har både praktiska och ekonomiska motiv). Under min tid i styrelsen försökte jag förmå valberedningen att hitta personer som har intresse och kunskap kring 99-9000-modellerna för att på så sätt få in större bevakning av de modellerna i klubben. Jag vet att valberedningen jobbat med detta och gjort vissa framgångar, men det är inte alltid lätt att hitta frivilliga. Vill ni göra klubben en stor tjänst bör den som är intresserad ta kontakt med valberedningen och anmäla sitt intresse. Fördelningen av Saabmodellerna inom styrelsen idag är rätt bred inbillar jag mig, vilket vi ska fortsätta ha.
Ta chansen inför årsmötet!

Mvh

/Dick

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng