Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

Forum Övrigt Allmänt Nytt forum för Modell-mobbing Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

#166249
Martin
Deltagare

Jonas,

Det var jag som flyttade tråden till ett forum som bara moderatorer har tillgång till.
Den åtgärden bifölls av flera moderatorer.

Anledningen till flytten var ett och endast ett. Det höjda tonläget som trots moderators/webmasters tillsägelse i tråden skruvades upp. Prognosen var med andra ord inte särskilt gynnsam för sansad och ömsesidigt respektfull fortsättning.

Så vad göra? Invänta en upptrappning eller stämma i bäcken? Min magkänsla sa: Flytta tråden.
Att den åtgärden var ett utslag av aversion mot yngre Saabmodeller vill jag kraftfullt och bestämt dementera. Om någon tvivlar över det är det bara att ta en titt på mitt egna bilinnehav som sträcker sig från Saab 92 till 9-3. Däribland sammanlagt 2st Classic 900:or, 2st 99T plus en unik limo99 samt 2st 9000. Den senaste Saaben, en 9000 Aero inköptes för knappt 14 dagar sedan.

Om någon vill påstå att jag har dessa Saabar bara för att maskera ett ensidigt TT-intresse tar jag gärna den diskussionen offentligt. För övrigt äger jag ingen V4. Jag finner glädje i de flesta Saabmodeller oavsett om de har noll ventiler eller upptill 16 ventiler med övertrycksandning. Under min tid som ordförande var det en av mina viktigaste prioriteringar att försöka verka för en bred Saabklubb, och inte bara 92-96.

Jag har sagt det i säkert 10 år och fortsätter att säga det:
Det finns ett riktigt bra sätt att verka för de modeller man vurmar för. Det är att skriva om dem i positiva ordalag och mata Bakrutan och saabklubben.se med den informationen. Sedan är det minst lika viktigt att köra dessa pärlor till Saabträffarna. Andra entusiaster lär knappast övertygas om modellernas förträfflighet annars.

Nu skall jag ta bladet från munnen och uppmana styrelsen att tydligt och officiellt markera vilken policy som gäller i denna fråga och inte endast låta moderatorer hantera den frågan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng