Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

Forum Övrigt Allmänt Nytt forum för Modell-mobbing Sv: Re: Nytt forum för Modell-mobbing

#166274
cabmange
Deltagare
Fredrik wrote:
Magnus

Du verkar inte ha något problem med att svänga till några texter tycker jag.

Vad gäller orföranden så är det väl bara att få någon att ställa upp som vill axla denna tunga mantel. Det har inte varit lätt! eller hur Roswall??
Att då dessutom finna någon som vurmar för alla modeller släppta under 60år är nog ännu svårare.

Kanske är det när man ser igenom bristerna som intresset föds
/Fredrik

Tack för det Fredrik.

Får försöka slutföra min berättelse över hemtagning av en cab från Italen, eller att man äntilgen hade möjlighet att införskaffa sin drömbil CC Aeron.

Det med intresse för alla modeller är nog mycket svårt, inte för att jag vill kanditera till posten men jag har ett mycket brett bilintresse om fordon överlag om de är i roligt skick alt har rolig historia.
En härligt fin 2t är kul att se, en banracing preppad 2t med bara stötfångarhornen kvar och breda fälgar är fränt.

Men V4 har jag svårt för, har inte varit min favorit, kan nog bero på att man är uppvuxen under 70-talet och mina upplevelser då.

Men att få i örat när jag ringer en MHRF besiktningsman inom klubben och får höra Talladega vad är det?? Det bidrar till att klubben har viss problem med de yngre fordonen som kan bli aktuella. Själv om jag var i dennes kläder skulle jag göra allt för att hålla mig informerad över vad som jag kan komma i kontakt med.

En svår fråga som inte kommer kunna lösas fort, mycket handlar om personers intresse och öppenhet. Som t.ex. när jag senast reggade en GB cabbe, besiktningsmannen var MC-intreserad men tyckte det var så kul att jag kom dit med en cab och galen entusiast så han tyckte det var mycket roligt att regga min, finns ju de som bara ser det som ett jobb och fascineras inte ett dugg över fina fordon.

//MH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng