Sv: Re: OG cab 87-93

Forum Sälj/Köp Bilar, köpes OG cab 87-93 Sv: Re: OG cab 87-93

#201842
turbocab
Deltagare

Vilken budget har du? Nånstans runt 50.000 börjar det finnas bra vagnar, under det så får du börja räkna med pyssel, dålig sufflet mm. Eller att du måste vara snabb för en hyfsat rostfri TurboCab i bra skick för under 50k lär inte ligga ute jättelänge! Men färg och sånt är ju också avgörande, några bilar låg ute rätt länge förra året utan att säljas.

Sufflett finns nya att få tag på, och kostar nånstans mellan 10-20k bytt och klart hos sadelmakare eller liknande, och är alltså ingen ”stopper” om bilen är fin i övrigt. Specifika inredningsdetaljer till cab, reservdelar till cabställning, B lister mm är mkt svåra få tag på så om det är en billig bil med fix på såna grejor så var beredd på att det tar tid. Det är alltid bättre att sträcka budgeten och köpa mer färdigt, om du vill ut och åka samma år i alla fall….

Det kommer alltid ut lite fina cabrioleter nu på vårkanten, så håll utkik på blocket. Att titta på några olika kan vara ett bra tips, då lär man sig snabbt mer.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng