Sv: Re: Oljeläckage bakom svänghjul 850cc – tätning??

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Oljeläckage bakom svänghjul 850cc – tätning?? Sv: Re: Oljeläckage bakom svänghjul 850cc – tätning??

#97070
saab-jonte
Deltagare

hmm… inga tätningar på utbytesaxel? det borde det väll vara, inte så påläst på saab 2T än men ändå… rev i sär en dkw f12 motor och den är ju uppbyggd på nära nog exakt samma sätt… där satt det tätningar som det visar på första axeln 2 ringar, liknande kolvringar/kannringar mellan svänghjulet och första vevhuset sett frånsvänghjulet sett, sedan fanns det ju likadana tätningar mellan dom andra cylindrarna. 2 stycken ringar mellan varje cylinder och avslutningsvis 2 stycken längst ut på motorn. dessa ringar syntes inte alls utifrån ens när svänghjulet var bortplockat utan syntes först när man tagit bort underdelen av vevhuset (locket). men om du har läkage där går den inte dåligt då på den cylindern, det borde ju läcka in luft i undertrycksläge och läcka ut gasblandning i övertrycksläget?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng