Sv: Re: Oljetråg 9-5

Forum Övrigt Allmänt Oljetråg 9-5 Sv: Re: Oljetråg 9-5

#92399
saab-jonte
Deltagare

hmm.. det borde väll ändå likna 9000 tråg, motorerna är ganska lika iaf, enda som kan vara knepigt är väll ifall det är mycket trängre att komma åt i 9-5.enl. saabs/och haynes 9000 bok så ska det gå att plocka bort tråget med motorn i bilen utan större krångel, svårighetsgrad är 2 av 5 (passar nybörjaren med erfarenhet) manövern har 39 arbetsmoment och börjar med att:

1: dra åt handbromsen, hissa upp framdelen, lossa batteriet
2: tappa av motooljan ……. m.m.

det ska nog inte vara så krångleigt tror jag, mestadels kommer du även att arbeta från hjulhuset på höger sida. lyfta motorn på sne så att tråget går fritt

kan det vara så stor skillnade på modellerna, vet en närstående som gjorde detta i sitt garage på en 9000 -97 och han använde sig av just den ovan nämnda handboken, resultatet blev lysande och bra, så stor skillnad kan det ändå inte vara på 9-5 0ch 9000 2,3 (B234i) motorn?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng