Sv: Re: Oljetryckslampan lyser ibland

Forum Övrigt Allmänt Oljetryckslampan lyser ibland Sv: Re: Oljetryckslampan lyser ibland

#85691
tyrann
Deltagare

Tack för svaret men det går inte så väldans bra detta. Efter att ha fått helt fel oljetryckskontakt en gång fick jag ”den rätta” idag. Den hade åtminstone dubbelt så lång skruv som den gamla och jag fick inte helt tätt, det läckte olja som attans (detta måste ju innebära att oljepumpen funkar litegrann iaf). Verkar vara en ganska dum koppling: en skruv på oljefilterfästet som det sitter en lång mutter på som oljetryckskontakten sitter på…

Skruvade också bort generatorn för att hitta ventilen men förgäves. De enda skallar jag hittade var insex och ingen av dom kan vara ventilen. Kom på nu när jag kom in att den kanske sitter under generatorfästet? Sitter ventilen i bakkant på motorn eller på sidan? Har jag rätt när jag tror att det är en bult som ser ut att gå rakt in i motorn?

Antar att ni som läser detta tänker ”men herregud, ska jag behöva rita en bild för att han ska fatta?” och en bild är nog vad jag behöver. Har letat som attans efter skisser men det är tunnt med det på nätet vad det verkar.

Får ge mig ut imorgon igen och fortsätta klia mig i huvet

/Samuel

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng