Sv: Re: oljud

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT oljud Sv: Re: oljud

#44940
fredrik.a.
Deltagare

Det där med glappande kolvringar va ju förståss ingen jag har tänkt på, men om de glappar i höjdled, borde det inte va spåren i kolvarna som är slitna då? Kolvringarna är ju hårdare menar ja!

Ok, 2ans kolv ska det va då, konstigt att den går så bra som den gör, men de verkar ju inte va så kännsliga det där motorerna, men då ska jag ta och göra om det och passa på att byta till större munstycke i förgasarn med. Borde väl gå att köra ett tag till med kolvringsrasslet, får riva skiten i vinter igen, ska på 2″ system nu till helgen med så jag behöver ju inte höra det så väl i alla fall! 😉

Men det där med bränslet, jag läste ju i bakrutan att det inte ska va några problem med oljeblandningen med upp till 15% inblandning av etanol, men bra olja kan ju va en fördel kanske.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng