Sv: Re: *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna

Forum Övrigt Allmänt *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna Sv: Re: *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna

#132948
stefan
Deltagare

man kan ju fråga sig vem som vinner på stora sammanslagna klubbar? Mer sektioner i stor klubb innebär ett behov av ännu mer frivilliga människor som redan idag är svåra att skrapa ihop för de enskilda klubbarna………Huruvida en förening går bra eller inte är ju upp till den enskilde föreningen att avgöra, tycker dess medlemmar och styrelse att allt är bra så har de ju full frihet att fortsätta som de gör även om nån annan tycker det skulle fungera mycket bättre på annat vis och jag ser då ingen vits i att sitta och tycka att andra klubbar ska gå med i just ”vår” klubb. En del påpekar ju att i den och den klubben händer dte inget och allt är skit och herregud……..det är väl bar agå ur den föreningen då om det inte passar ? Tids nog kommer kanske fler och fler att gå ur om inget händer och saken sköter sig själv på naturlig väg.
Att därför vilja slå ihop klubbar är helt meningslöst, till slut är det nån som tröttnar på den nya fina stora klubben och drar igång nåt nytt iallafall och då är man tillbaks på ruta ett……..Sverige är ett föreningsland och det får man vara medveten om och dessutom respektera.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng