Sv: Re: *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna

Forum Övrigt Allmänt *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna Sv: Re: *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna

#132985
urban
Deltagare

En Paraply organisation för Saab klubbarna känns som en vettig lösning. Varje klubb kan leva sitt liv.

Saab är ju trots allt bara ett varunamn och bilarna med detta namn som tillverkades på 50 och 60-talet har inte mycket gemensamt med de som tillverkats de senast 20 åren. Jag är medlem i Svenska Saab Klubben bara av den anledningen just 2-takt modellerna intresserar mig. Fördelen med Saab klubben forum är t.ex. att frågor som intresserar mig diskuteras just där. Att åka på träff med Saab klubben betyder att jag får möjlighet att träffa andra ”lirare” som snöat in på 2-takt.
Jag känner ingen samhörighet med de ”lirare” som snöat in på turbo Saab.

Jag har noterat att innehav av de olika modellerna Saab modellerna kräver olika god ekonomi hos ägarna. Om vi tittar på den medlemmen som startade denna tråd och dennes fordonspark med Saab logga på. Inses det lätt att budgeten för GM baserade Saab i kombination av intresse för dessa ligger troligen lång över vad normal 2-taktsägaren anser sig ha råd med.

Alltså jag tror att det är allt för stora ideologiska och ekonomiska skillnader mellan de olika klubbarnas medlemmar som gör att svårt att driva en klubb som tillvaratar alla medlemmars intressen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng