Sv: Re: *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna

Forum Övrigt Allmänt *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna Sv: Re: *Omröstning: Sammanslagning av SAAB klubbarna

#132943
stefan w
Deltagare

Det jag skulle oroa mig för vid en sammanslagning är att vi blir en minoritet. Jag har inga siffror men STCS känns betydligt större än SSK. Nu inser jag trots det att en större klubb väger tyngre när våra intressen skall påtalas inför makthavare och andra instanser.
Jag kan inte ännu sätta mig in i vad en sammanslagning skulle innebära och innan det visats så stöder jag inte förslaget, kanske kan tydas som att jag är bakåtsträvare men det är jag inte, jag ser tyvärr hittills bara saken från ett håll.

Jag är dock inte sämre än att jag kan ändra mig.

Alltså… dra upp lite riktlinjer (preliminärt såklart) över hur sammanslagningen skulle kunna se ut så ska jag rösta sedan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng