Sv: Re: omslagen bakrutan

Forum Övrigt Allmänt omslagen bakrutan Sv: Re: omslagen bakrutan

#144908
Dicst
Deltagare

Hej Mange.
Jag förstår inte riktigt din frustration, det finns ju ingen i något inlägg ovan som säger att 900/9000 är ovälkommen in i klubben? Tvärtom är vi överens om att de är gryende klassiker som säkert kommer att ta ordentlig fart när dess tid är mogen. Får nästan känslan av att Du VILL vara utsatt minoritet och i underläge?

Har ägt flera 9000 själv och anser att det är den bästa bil jag haft, så med många fina minnen i bagaget drömmer jag om att få sköta om en fin 9000 Talladega eller Aero som entusiastbil när det går att lösa rent praktiskt/ekonomiskt (om inte min fru hinner före med sina 900-cabdrömmar).

Men jag inser samtidigt att klubben är ”nybörjare” på dessa modeller och eftersom medlemsbasen har övervägande ägartyngdpunkt på de äldre modellerna, så tar det helt naturligt tid att både organisera och hitta engagerade personer som kan bistå medlemmar med kunskap och service angående dessa modeller. Själv kan jag tyvärr ingenting om de här bilarna, så jag måste vända mig till andra som kan och fråga, men det är inte av ointresse utan jag har helt enkelt inte tid/plats än. Den situationen lider väl alla hobbyintresserade människor av mer eller mindre, oavsett intresse?

Vi har pratat om det här i styrelsen vid tidigare tillfälle om hur vi ska främja intresset och få in engagerade personer som kan något om de ”nyare” bilarna. Finns det bara kunniga och intresserade medlemmar som är beredda att ställa upp, så kommer vi att jobba för att lyfta fram dessa modeller. Se därför till att nominera några bra personer till styrelsen via valberedare Matthias Roswall, så att vi kommer igång med det bredare modellprogrammet.

Mvh
/Dick Ström

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng