Sv: Re: omslagen bakrutan

Forum Övrigt Allmänt omslagen bakrutan Sv: Re: omslagen bakrutan

#145008

Ursäkta att jag som är lite till åren kommen lägger mig i. Hur länge ska denna diskussion fortgå?

Jag har ägt/kört i stort alla modeller sedan SAAB 93A 1956. Var och en är väl glad och stolt över sitt innehav av veteran-/entusiast-/gammel-/ klassiker-/ etc SAABbil!

När det gäller Saabklubben är biltypen inte det väsentliga utan KLUBBEN.
Och här på forumet kan vi träffas gamla som unga med allt från 92:or till dagens ”sista datum klassade” bilar från Trollhättan. Här kan vi få råd, tips och hjälp och utbyta delar med varandra. Det kan vara allt från en kylarslang till en 92:a till en trimbox till en 9000. Eller hur man ställer tändningen på en 99:a med Triumphmotor.

Just nu kör jag Sonett V4 98 och og900 cab 92. (Till vardags 9-3). TTn är såld. Jag känner mig lika välkommen till alla träffar oberoende av vilken bil jag kommer i!

Även om somliga av oss i klubben har förkärlek för vissa modeller måste vi ju enas om märket SAAB!
Låt oss därför när vi träffas, titta på och beundra varandras bilar av varierande typ och årsmodell och vara glada över mångfalden. Och låt oss nu hoppas på att det blir en fortsättning i modellfloran!

(Skulle gärna se en liten pigg och sportig 9-1!)

I all vänlighet // S-A

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng