Sv: Re: omslagen bakrutan

Forum Övrigt Allmänt omslagen bakrutan Sv: Re: omslagen bakrutan

#145051
fredrik
Deltagare

Ytterliggare ett förtydliggande!

Jag menar såklart på en allmän bil träff! Där kommer man ej heller in med en Ford scorpio Cosworth/Volvo 740turbo Etc i super skick utan blir direkt hänvisad till bruksbils parkeringen hur fin bilen man har än är!

Japp Mange! Läser man stadgan för klubben så tolkar åtminstone jag & ett gäng andra jag har pratat med på Gistad att saabklubben är en Veteranbilsklubb ämnad för äldre Saabars efterlevnad.

Jag är definitivt inte enkelspårig när det gäller bilar men med Manges påhopp hela tiden trots att jag försöker peppa honom att inte lämna klubben…. Får en att undra vem som är trångsynt??

Vore bättre om du stannar kvar i klubben & lär ut hur bra dina bilar är till de som är intreserade & slutar bry dig om att alla inte är det eller kommer att bli.

/Fredrik

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng