Sv: Re: Onsdagbus med Saab tema

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Onsdagbus med Saab tema Sv: Re: Onsdagbus med Saab tema

#123058

frolle
Deltagare

Tack alla ni som kom till Onsdagsbuset. I början stod vi där, vi med gammsaabar. Inte en enda turbo så långt ögat nådde. Men vi tänkte att: Dom är nog för jobbiga att åka i….och sen är det ju fotboll på tvn me Zlatan mot världen och hela den biten. Han är nog snart klonad, och då kvalar vi inte ens in till EM.
Men sen efter en stund, från en klarblå himmel, hördes några pys från E4:an, och där kom dom. Jättekul! Vi blev till slut 21 bilar. 92or, 93or, 96or, 99or, turbos och en Sonett. Hela köret alltså.
Jättekul kväll, där alla sken ikapp med solen. Busigaste Saaben blev Julles, finaste tyckte alla var Everts, och den som blev Onsdagsbusfavoriten, och måste komma till finalen för att tävla om att bli 2008 års onsdagsbusfavorit blev Micke från Ö-vik, för honom vill vi se på banan fler ggr.
Tack alla, och hoppas ni tyckte det var så kul att vi gör det igen. Och ni som inte kom, Skyll er själv!
Jag har funderingar på att göra en Sverigeonsdag i Augusti. Bjuda in allt på hjul som tillverkats i Sverige.
Kan det va nått?? Ideer mottages med tacksamhet.

Glad Midsommar på er.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng