Sv: Re: Önskar några goda renoveringsråd för 93:a

Forum Modellspecifika forum 92/93 Önskar några goda renoveringsråd för 93:a Sv: Re: Önskar några goda renoveringsråd för 93:a

#76047
ingemar f
Deltagare

Kompletteringar från frågeställaren……

Bef strålkastarinsatser heter Equlux Marschal. Dom ser ut att vara symmetriska…! Får man överhuvudtaget använda sådana glas som huvudstrålkastare?

Har problem att få bränslepumpen att börja suga varje gång som jag har ”mixtrat” med den. Verkar som att den inte suger när det är luft i ledningen. Finns det någon som har ett tips?

Bilen har varit avregistrerad någon gång på 70-80-talet. Återintagen i registret i slutet på 80-talet av en tidigare ägare. Aldrig besiktigad efter återintag. Det finns ingen modellkod eller några tekniska uppgifter i registreringsbeviset och det står som anmärkning att fordonet skall registreringsbesiktigas och typintyg skall lämnas till bilregistret innan fordonet får användas. Vet någon vad det innebär och vilka handlingar som krävs i samband med registreringsbesiktningen.

// Ingemar F

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng