Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115051
wibbe60
Deltagare

Först vill jag bara säga att det är möjligt att jag har missat nå´t inlägg i debatten då denna tydligen förts på flera trådar.

Sedan vill jag fortsätta med att konstatera (helt utan några som helst personåsikter) följande: alla föreningar har den styrelse man förtjänar. Styrelsen väljs av medlemmarna på årsmötet i sann demokratisk anda. Att det var näst intill omöjligt att få någon att ställa upp som ordförande är lite oroväckande. Att kasta skit på den som till sist offrade sig gör det nog inte lättare att värva folk till styrelsen i framtiden.

Så, över till ”kärnfrågan”, den ”osynliga” styrelsen. Jag får nog hålla med om att det är lite konstigt/olyckligt att styrelsen inte kunnat samla sig till en kommentar (possitiv eller negativ)under hela den långa tid som projekt ”rädda husbilen” har pågått. Nå´t styrelsemöte har man väl haft under tiden????

Vidare har jag förståelse för att styrelsen inte vill ta beslut om stora summor pengar till enskilda projekt (man vill väl få ansvarsfrihet på årsmötet) men hjälp att registrera en hemsida/dömän borde ligga inom styrelsen befogenheter.

Det skulle vara mycket tråkigt om vi inte får följa projektet även på saabklubbens hemsida. Tänk på att ”hotrodder” i högsta är grad inblandad och ingen tycker väl att hans projekttråd (den går lite trögt just nu)om 92:an är tråkig läsning?

Till sist, tänk på att ju större en förening blir desto fler åsikter, detta är medaljens baksida. Även om man inte delar allas åsikter får man respektera att människor är och tycker olika.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng