Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115053
stefan
Deltagare

Jag saxar in det jag skrev i husbilstråden, det kanske passar bättre här ?

Som en fotnot i det hela så är ju klubben en förening, oavsett vad styrelsen personligen tycker själva så är ett sånt här projekt av den digniteten att medlemmarna ska avgöra vad som ska göras. Vill man ha majoritet i en sån här sak så sätter man in en artikel i tidningen och frågar vad medlemmarna tycker och det tar ju av naturliga skäl ett tag eftersom tidningen bara kommer ut ett fåtal ggr per år och sen när medlemmarna sagt sitt så skall det ju upp på årsmötet.
Jag tycker inte det ena ska utesluta det andra utan vill husbilsföreningen äska stöd eller vad som helst av klubben så ska det naturligtvis skötas på andra sätt än vad som är gjort. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det väldigt lätt att gå för fort fram och sen bli besviken när det inte rullar på som man själv vill men har man med föreningar att göra så får man vara medveten om att det tar tid.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng