Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115056
stefan
Deltagare

jo men som jag skrev i en annan tråd så fanns det ingen verklig handlingsplan då. Allas krafter var inriktade på att mobilisera bärgningen och ingen sysslade med det rent praktiska. Man skulle i ett mycket tidigt skede ha bestämt ägarfrågan och kanske redan då startat en intresseförening och kanske nåt ut till medlemmarna tills nu i förra tidningen. Då hade kanske övriga medlemmar som inte har internet hörsammat begäran och saken hade kunnat presenteras på ett annat sätt. Nu är det en liten liten grupp människor som vill en sak och då är det inte så konstigt att ordföranden säger nej i ett sådant tidigt skede. Bara för att alla som cirkulerar på forumen är positiva behöver ju inte innebära att övriga medlemmar är det. Jag är personligen positiv till hela saken och säkert många andra också men saken skulle ha lagts fram på ett annat sätt.
Att styrelsen som i valda delar cirkulerar här skulle ha fattat tidigare kan man kanske tycka men jag tror nog att medlemstidningen är klubbens främsta organ och det är där man gör sin röst hörd.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng