Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115083
janneh
Deltagare
enor wrote:
JanneH wrote:
Det är lätt att jämföra med Martins tid, då vi hade en ordförande som var nästan ständigt närvarande på hemsidan. Men den tiden är förbi, vad var och en än tycker om det.

Så när utvecklingen av klubbens verksamhet går baklänges, då är det inte rätt att reagera utan man ska bara ”gilla läget”?

ABSOLUT INTE!!! Men klubben lyckades knappt få en ny ordförande ALLS därför att Martins skor var så stora att fylla. Och det är ju just det som händer nu, att Mario blir mätt efter Martins måttstock. Jag menar bara att hur gärna än någon skulle vilja så kan vi inte klona Martin och fortsätta som om inget hänt! Att ALLS få folk till förtroendeposter är svårt nog.
Mvh
Janne

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng