Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115089
phermansson
Deltagare

Jag har följt denna tråd med stort intresse och tycker det är bra att debatten kom upp. Det skulle ha sina fördelar att diskutera saken på årsmötet, men jag tycker även det är viktigt att det diskuteras här då jag tror fler kan komma till tals. Dels är det inte alla som har möjlighet att komma till årsmötet, dels är det inte alla som har modet att ställa sig upp inför 150-200 personer och säga vad de tycker.

Dessa åsikter är mina privata och har inget med min roll som webbmaster att göra. Jag är inte medlem i styrelsen.

Som jag ser det är det två problem vi diskuterar här, dels styrelsens närvaro på forumet, dels hanteringen av husbilsfrågan.
Jag börjar med styrelsens närvaro på forumet.
Som vi redan har konstaterat finns det två typer av människor, dels internetmänniskor, dels icke-internetmänniskor. De som är internetmänniskor kan ibland bli frustrerade över att alla inte inser vilken resurs internet är, jag har själv tänkt så en gång i tiden. Men efterhand har jag insett, både privat och genom mitt jobb, att vissa människor helt enkelt inte ser tjusningen med internet. Det finns också människor som inte tycker om datorer, de tycker det är besvärligt och allmänt ointressant. Det är ju egentligen inget konstigt, alla gillar inte bilar, alla gillar inte Saab, och man kan vara hur kompetent (både socialt och yrkesmässigt) som helst även om man älskar Volvo 240.
Man har helt enkelt olika intressen och olika talanger.

Vad gäller vår styrelse så verkar det finnas båda typerna av människor i den vilket faller sig helt naturligt och på ett sätt bra. Om alla i styrelsen skulle lämna all information via forumet skulle kanske våra icke-internetanvändande medlemmar hamna utanför vilket inte vore bra.
Detta problem finns ju även på andra platser i samhället, till exempel i bankvärlden. Bara för att det finns en internetbank kan man inte ta bort alla bankkontor till exempel.

Jag ska också säga att jag uppskattar det arbete styrelsen gör generellt och jag är glad att det finns folk som tar på sig sådana uppdrag. Själv har jag inte kompetensen som jag tycker krävs, och då jag istället kan datorer och internet försöker jag istället ge mitt bidrag genom att sköta hemsidan.

För att komma till punkt två, hanteringen av husbilsprojektet. Jag tycker att det hade varit helt naturligt om klubben hade spelat en aktiv roll i detta, och tycker nog att det behandlats slarvigt av styrelsen. Att klubben skulle stå bakom helt vore väl att ta i, men det hade varit logiskt om klubben varit huvudsponsor och hjälpt till med webbhotell och annat. Själv hade jag helst sett att föreningens adress varit saabklubben.com/projekt92h…

Det här blev nog lite rörigt men jag har lite svårt att sammanställa det själv, dessutom är det läggdags för länge sedan.
Keep up the good work som en kollega brukar säga!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng