Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115102
Karl Ask
Moderator
JanneH wrote:
Karl wrote:
För det första så tycker jag som många andra att Saabklubben borde vara med och stöta husbilsprojekltet. Men det är väl inte försent??? Man kan väl ta upp det på årsmötet och fråga hur medlemmarna ställer sig till detta. Men den frågan borde tas upp i bakrutan innan dess också.

Jag har ett föslag hur vi som använder internet få mer info om styrelsen.
Att man infomerar innan ett styrelsemöte vilka viktiga punkter som kommer upp på nästa styrelsemöte. Då kan man diskutera frågorna innan de kommer till beslut, men man måste hitta en form så man kan nå de som inte använder forumet också. Vet flera som är med i saabklubben och som använder e-mail men inte är med på forumet. Man kanske kan maila ut infon också till de som vill ha och få synpunkter. Låter kanske som mycket jobb för styrelsen men man får en bättre demokratisk grund att stå på och man får veta vad medlemmar tycker om vissa frågor. Kan vara skänt för en styrelse (vet det för sitter själv i en, om än en mindre…)
Man kanske inte skall ta upp småfråger men en fråga hade varit husbilsfrågan och kanske större ekonomiska frågor.
Efter mötet kan man lägga ut hur det blev här och även maila ut det eller publisera det i bakrutan.
Vi måste få veta vad som händer på styrelsemöterna och inte bara på årsmötet!
Detta är mina reflektioner. Jag har inte varit medlem så länge så jag vet inte historien i klubben…

MVSH Karl

PS: En till tanke är att alla vill Saab väl och det är intresset för gammelsaabar som gjort att vi gått med. Se likheter ibland också!

Jag gillar personligen din idé och tycker bla att info från styrelsemötena ska vara med i Bakrutan. Dock har jag fått besked från sekreteraren att sådan info aldrig tagits med i Bakrutan och efter att även diskuterat det med ordföranden har jag böjt mig för denna hävd.
Mvh
Janne

Måste man alltid göra som man alltid har gjort? Kanske dax med lite förändringar.
Om inte styrelsen vill detta skall man kanske lägga en motion till årsmötet om detta.
Tycker det är logiskt att man tar med info från klubbens styrelse i en förenings medlemstidning…
Sedan även lägga upp infon på forumet.

//Karl

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng