Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115112
stefan
Deltagare

Innan den här tråden urartar i person angrepp huruvida de gör sin roll eller inte så tycker jag att man gärna får göra sin röst och åsikt hörd här men man behöver inte fortsätta tråden med att se ner på andras åsikter. Tillsammans kanske man kan skapa nåt bra av allas åsikter.
Kontentan som många är inne på är att ordörandens roll är att leda en förening och föreningen är inte byggt på forumet vi skriver i utan föreningen är medlemmarna och vill man verkligen göra sin röst hörd så behandlar man detta i klubbtidningen och ber där om respons. Vi som är aktiva i forumet kan inte haka upp oss på att valda delar av styrelsen inte har internet även om vi som har det tycker att det är bakåtsträvande att inte ha det.
Ska vi isåfall utesluta de medlemmar som bara läser tidningen?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng