Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115117
Karl Ask
Moderator

Henric, det är inga problem jag tar det inte personligt. Man måste få debattera.

Ja självklart företräder styrelsen medlemmarna. Du tar nog mitt förslag för ”allvarligt”. Det var ett förslag som jag kom på jobbet idag och inte tänkt igenom 100%, utan fick idén att det kanske kan vara en lösning. Sedan menar jag inte att alla frågor skall tas upp, utan frågor som styrelsen känner att kan vara bra och få veta vad andra tycker. Ett alternativ till att prata med de man känner och pratar i telefon med. Sedan som jag sa måste inte styrelsen följa vad som sägs här… Man kan få vibbar på något annat, från ett annat håll. Det var en idé för att öppna upp, som jag tog upp här för att diskutera idén..

Jag menade inte att prottokollen skall läggas upp här, men kanske viktiga punkter från det senaste mötet. Sedan skall man ha med mera i Bakrutan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng